Напрежение в детска градина заради наказано дете, съобщава БНТ. Проверка на общината ще установява дали

...
Напрежение в детска градина заради наказано дете, съобщава БНТ. Проверка на общината ще установява дали
Коментари Харесай

Напрежение заради гладно дете в забавачка

Напрежение в детска градина заради осъдено дете, съобщава БНТ. Проверка на общината ще открива дали 5-годишно дете е наказвано редовно от помощник-възпитател.

В същото време, родители на деца от групата обвиняват шефа на градината в напън върху личния състав и пазят възпитателката.

Напрежението в детската градина продължава повече от седмица. Преди дни се е провела среща с представители на общината, детското заведение е родители. Тепърва инспекция ще доказва дали 5-годишно дете е принуждавано да седи на столче и да гледа децата по какъв начин закусват, защото е отказало да спи и е събуло панталона си.

Говори се за случай от преди повече от година когато същото това дете е късало тоалетна хартия, а по-късно е било принуждавано да я почиства. Сигналите са разнопосочни. Има такива в отбрана на възпитателката, която най-вероятно към този момент е подала молба за овакантяване.

Майката на детето, съобщи, че цялото семейство прочувствено е понесло случая и отхвърлят да бъдат замесвани в инспекцията. Проверката към този момент е почнала. И през вчерашния ден, и през днешния ден има представители от отдел " Образование " в детското заведение.

Стефан Стоянов, заместник-кмет по обучение в община Пловдив, споделя, че от седмица има напрежение и тъжби от някои родители, от част от личния състав. " Активно водихме диалози и с част от родителите.

Представители на отдел " Образование " участваха на една от родителските срещи. Има недоволство от едно от фамилиите, че дете е било наказвано и то редовно, което е безусловно неприемливо ", добавя Стефан Стоянов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР